Städning

Det är få som tycker att städning är roligt och många känner rent av att det är en belastning i tillvaron. Tineks Allstäd vill underlätta din vardag och erbjuder därför hemstäd, flyttstäd och storstädning i Alingsås och Borås med omnejd. Vi är lyhörda för dina önskemål och utför allt arbete med stor omsorg och effektivitet.

Vi har ett brett utbud av städtjänster och kan till exempel erbjuda hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och storstädning. Låt oss ta hand om ditt hem och få tid över till roligare saker. För oss på Tineks Allstäd så är varje städuppdrag unikt och vi tar alltid hänsyn till de behov och förutsättningar som finns. Vi städar noggrant och med fokus på kvalitet.

Hemstäd

Vi hjälper dig att frigöra tid och genomför all slags städning i hemmet. Vår hemstädning anpassas naturligtvis efter just dina behov och vi är måna om att vårt arbete ska störa dig så lite som möjligt. När du anlitar oss kan du vara säker på att hemmet blir väl omhändertaget. Vi utför till exempel dammsugning och torkning av golv, golvlister, lampor och fönsterbrädor, dammsugning av golv, stoppade möbler och mattor samt putsning av speglar.

Vår hemstäd planeras efter vad du och vi kommer överens om. Många väljer veckostädning eller bokar in oss varannan vecka. Du bestämmer hur länge vi ska vara hos dig men minimum är 2 timmar/vecka. Vi erbjuder även städabonnemang som alternativ.

Flyttstäd

Är det dags att flytta? Vi utför gärna flyttstäd oavsett om du är privatperson eller ditt företag ska byta lokaler. En flytt innebär väldigt mycket arbete så visst skulle det vara skönt att slippa rengöring och dammsugning?

När vi utför flyttstädning så lämnar vi ingenting åt slumpen och lämnar naturligtvis städgaranti. Vår flyttstädning innefattar många moment och vi tar hand om alla rum och torkar t ex av målade snickerier, fönsterputsning, dammtorkning samt våttorkning av väggar.

Kontakta oss

Om du vill veta mer om vår städning så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar gärna på dina frågor via telefon eller e-post.

Storstädning

Även om du städar varje vecka så behövs en ordentlig storstädning för eller senare ändå. Den här sortens städning är tyngre än vanlig och många blir överraskade när de upptäcker hur lätt damm och smuts letar sig in i skrymslen och vrår. På grund av detta kan det vara skönt att få hjälp av ett proffs. Tineks Allstäd vet hur man utför storstädning så att alla utrymmen blir ordentligt rena.

Vi städar grundligt och tar till exempel hand om skåp och lådor samt alla andra ytor som inte ingår i hemstäd. Tineks Allstäd rengör från golv till tak vilket innebär att vi dammar, dammsuger och våttorkar. Vår målsättning är att du ska känna dig trygg med oss och att du ska bli nöjd med vår storstädning.

RUT

Tycker du att det är för dyrt att anlita en städfirma? Tänk på att du som privatperson kan sänka dina omkostnader rejält med hjälp av RUT-avdraget. Det innebär att du kan få skatteavdrag på upp till 50 % av arbetskostnaderna för hushållsnära tjänster.

Effektiv städning med Rainbow dammsugare

Tineks Allstäd använder sig av Rainbow dammsugare som är en mycket effektiv städmaskin. Med hjälp av den blir inomhusluften ordentligt ren och dessutom håller sig resultatet av städningen länge. Rainbow samlar upp dammet i en behållare vilket innebär att ingen smuts hamnar i luften. Vår städning är med andra ord extra lämplig för dig som är allergiker!

Städning | Tineks Allstäd | Alingsås och Borås