tineks-allstad-vattendroppar

Om oss

Conny är åkare med egen lastbil och kör specialtransporter och betong och Tina har jobbat i en kommun i över 20år med många olika saker inom socialförvaltningens äldreomsorg bla som undersköterska och administrativa områden som personal planerare och samordnare med schema och mycket mer.

Men det är svårt att få ihop allt i livet med djur på gården och familj som bara växer och lite tid hemma efter jobbet så då tänkte vi starta någon tillsammans som vi tror på då många som vi har svårt att få tiden att räcka till allt.

Då vi har  ett stort hjärta till vår enorma städmaskin Rainbow som ger oss frisk härlig miljö inomhus och mer tid över till annat då vårt hem håller sig längre rent med denna maskin eftersom  den inte släpper ut något smuts i luften utan rengör luften från allt damm  och samlar ner det i en vattenbehållare.

Så vi tänkte att detta kan vara något för andra att få njuta av ett fräscht nystädat hem när de kommer från jobbet. Städning är för många ett måste och ibland en belastning för både kropp och sinne. Därför är det bättre att låta någon annan göra jobbet med städet och du som kund får mer tid över till det du brinner för.