Städfirma

Letar du efter en proffsig städfirma som arbetar i Alingsås och Borås? I så fall är Tineks Allstäd rätt val för dig! Vi är måna om att städa noggrant och att vara lyhörda för kundens behov och önskemål.

I dagens stressade samhälle så upplever många att det är svårt att få tiden att räcka till. Sådant skapar stress och det vill vi råda bot på! Låt oss ta hand om städningen och få tid över till allt annat. Visst låter det härligt? Vi erbjuder till exempel omsorgsfullt utförd hemstädning, flyttstädning och storstädning. Är din trädgård i behov av uppfräschning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Att välja städföretag

När du bestämt dig för att låta någon annan städa åt dig så är det dags att välja städfirma. Det kan vara lite knepigt och därför har vi samlat några tips som förhoppningsvis kan vara till hjälp:

  • Hur ofta behöver du städning – vill du till exempel få hjälp varje vecka eller räcker det med en gång i månaden?
  • Vilken sorts städning vill du ha – vi erbjuder hemstädning, flyttstädning och storstädning. Tänk på att vara tydlig med vilken sorts hjälp du vill ha och hur mycket. Vi vill gärna veta om ditt hem är i behov av till exempel dammsugning, dammtorkning och fönsterputsning.
  • Recensioner och referenser – se till att hitta recensioner och referenser eftersom det ger en bra bild av vad andra tycker om städföretaget.
  • Läs på och jämför – välj ut några städföretag och jämför deras tjänster och priser.
  • Avtal – glöm inte bort att teckna ett tydligt avtal med den städfirma som du tillslut bestämmer dig för.
Städfirma | Tineks Allstäd | Alingsås och Borås

Rainbow städmaskin

Vår specialitet är Rainbow – en städmaskin med fantastiska egenskaper. Den dammsuger väldigt effektivt och bidrar till en märkbart förbättrad inomhusluft. Maskinen rengör luften i ditt hem och samlar allt damm i en vattenbehållare som är monterad på dammsugaren.

Rainbow har många fördelar och en av dem är att den gör så att man inte behöver städa lika ofta eftersom den inte släpper ifrån sig någon smuts i luften. Vi rekommenderar att du anlitar oss om du till exempel är allergiker!

Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser framemot att få underlätta din tillvaro!